Reserveer direct

Vanaf donderdag 4 juni 2020 openen wij weer de deuren van onze Izakaya!
Wij werken volgens de gegeven richtlijnen om je zo een gastvrije & veilige plek te kunnen bieden. Hieronder kun je je reservering maken voor lunch of diner. Wij serveren een vast lunch- en dinermenu, kijk verderop deze site voor het menu! Wij kunnen uitsluitend rekening houden met eventuele dieetwensen en/of allergieën, als wij deze op voorhand weten. Geef dit even aan bij het maken van de reservering.
Voor de lunch ontvangen we je graag tussen 12-13u en voor diner tussen 18-19u. Dit doen wij om zo min mogelijk beweging te creëren, zodat alle gasten rustig & veilig kunnen dineren en wij genoeg ruimte hebben om dit te garanderen. Wij vragen jullie begrip hiervoor!
Reserveren is verplicht voor zowel lunch als diner. Maximaal 4 personen aan 1 tafel, mits uit 1 huishouden, anders maximaal 2 personen. Gezien de beperkte ruimte in ons restaurant met de nieuwe maatregelen is het voor ons niet mogelijk om 3 of 4 personen uit verschillende huishoudens op 1,5m afstand van elkaar te placeren. Neem voor huishoudens groter dan 4 personen contact met ons op.
Bij mooi weer serveren wij lunch & diner buiten op ons terras, anders staat er binnen een tafel klaar. Dit hoeft niet aangegeven te worden bij de reservering.

Reserveer direct bij BLOOM kitchen bar
BLOOM kitchen bar
BLOOM kitchen bar
BLOOM kitchen bar