Over ons

Discover BLOOM kitchen bar's next chapter! Again!

Na 5 jaar met veel plezier fine-dining te hebben verzorgd, hadden wij begin maart 2020 onze deuren geopend van onze Izakaya. Stel je een Japanse Izakaya voor, een eethuisje... Een plek voor gezellig samenkomen om te eten. In het centrum van Weesp. Verfrissend, vernieuwend, innovatief & anders...

En anders werd het...

Na een week het nieuwe concept gedraaid te hebben, moesten wij 15 maart 2020 de deuren sluiten vanwege COVID-19. Het was uiteraard een harde klap, maar we moesten verder en zijn begonnen met onze Healthy take-away service. Wat waren we blij verrast met het animo & de hoeveelheid loyale gasten die ons gesteund hebben in deze moeilijke tijd.

Vanaf donderdag 4 juni 2020 gaan de deuren weer open van onze Izakaya. Ja, we willen graag weer door met onze plannen, al is het in een andere vorm dan we in eerste instantie voor ogen hadden. We werken volgens alle gegeven richtlijnen en vragen hiervoor begrip van onze gasten. Wij hebben alle aanpassingen gedaan om iedereen gastvrij & veilig te ontvangen.

Woensdag t/m zaterdag zijn we geopend voor diner. Kijk verder op deze site voor het menu en maak je reservering gemakkelijk online. Donderdag t/m zondag blijven we take-away aanbieden, in een iets andere vorm dan de afgelopen weken, maar uiteraard met dezelfde kwaliteit!

Wij hopen jullie het Izakaya gevoel te kunnen geven met een Aziatisch georiënteerde kaart en kijken enorm uit naar jullie komst! Samen met ons team hebben we er ontzettend veel zin in! Jeroen & Paulien

“Een toegankelijk kwalitatief goede Izakaya waar beleving, gevoel en smaak centraal staan.”

Jeroen & Paulien

Jeroen, Chef-kok
Paulien, Manager

Behaalde successen

Chef-kok Jeroen Bruinsma is reeds 20 jaar werkzaam in de keukens van diverse horecabedrijven, waarvan de laatste 15 jaar in het topsegment. Jeroen is opgeleid door Robert Kranenborg (Michelin sterrenchef).

Reeds 4 jaar op rij heeft Michelin BLOOM kitchen bar opgenomen in het bekende rode boekje met een kwaliteitsvolle keuken. 'In dit monumentaal pand speelt men open kaart: achter de marmeren bar ziet u de ervaren chef aan het werk in zijn open kitchen. Hij werkt met eerlijke producten die hij liefst in de regio haalt, brengt ze met moderne bereidingen op smaak en verzamelt ze in een aantrekkelijk keuzemenu'. In 2020 wederom goed voor 2 bestekjes.

Ook heeft Tripadvisor BLOOM kitchen bar het 'Certificate of Excellence' toegekend in zowel 2017, 2018 en 2019.

 

“Wij hopen je snel te zien in onze Izakaya!”