Over ons

BLOOM kitchen bar

BLOOM kitchen bar is gelegen in het centrum van Weesp in een prachtig 18e eeuws monumentaal pand. Bij ons staat beleving, gevoel en smaak centraal in een eigentijdse setting. Om onze gasten deze optimale beleving te geven, is onze keuken met keukenbar centraal in het restaurant gelegen. Hiermee kunnen wij onze passie en het respect voor eten delen met onze gasten. Wij werken zoveel mogelijk met producten uit eigen streek. Wij staan voor betaalbare gerechten van hoogwaardige kwaliteit.

“Een toegankelijk kwalitatief goed restaurant waar beleving, gevoel en smaak centraal staan.”

Jeroen & Paulien

Jeroen, Chef-kok
Paulien, Manager

Behaalde successen

Chef-kok Jeroen Bruinsma is reeds 20 jaar werkzaam in de keukens van diverse horecabedrijven, waarvan de laatste 15 jaar in het topsegment. Jeroen is opgeleid door Robert Kranenborg (Michelin sterrenchef).

Reeds 3 jaar op rij heeft Michelin BLOOM kitchen bar opgenomen in het bekende rode boekje met een kwaliteitsvolle keuken. 'In dit monumentaal pand speelt men open kaart: achter de marmeren bar ziet u de ervaren chef aan het werk in zijn open kitchen. Hij werkt met eerlijke producten die hij liefst in de regio haalt, brengt ze met moderne bereidingen op smaak en verzamelt ze in een aantrekkelijk keuzemenu'. In 2019 wederom goed voor 2 bestekjes.

Ook heeft Tripadvisor BLOOM kitchen bar het 'Certificate of Excellence' toegekend in zowel 2017, 2018 en 2019.

 

“Wij hopen je snel te zien bij ons aan tafel!”