Over ons

Discover BLOOM kitchen bar's next chapter! Again! Part 2!

Na 5 jaar met veel plezier fine-dining te hebben verzorgd, hadden wij begin maart 2020 onze deuren geopend van onze Izakaya. Stel je een Japanse Izakaya voor, een eethuisje... Een plek voor gezellig samenkomen om te eten. In het centrum van Weesp. Verfrissend, vernieuwend, innovatief & anders...

En anders werd het...

Na een week het nieuwe concept gedraaid te hebben, moesten wij 15 maart 2020 de deuren sluiten vanwege COVID-19. Het was uiteraard een harde klap, maar we moesten verder en zijn begonnen met onze Bento take-away. Wat waren we blij verrast met het animo & de hoeveelheid loyale gasten die ons gesteund hebben in deze moeilijke tijd.

Vanaf 4 juni 2020 mochten de deuren weer open van onze Izakaya. Wij hebben alle aanpassingen gedaan om iedereen gastvrij & veilig te ontvangen. Vele weken met mooi weer, terrasavonden en enthousiaste reacties op ons Omakase menu passeerden!

Helaas moesten de deuren weer sluiten vanaf 15 oktober 2020 en gingen we de tweede lockdown in. Na ruim 7 maanden take-away, mogen we In juni onze deuren weer openen. Met deze heropening zullen we onze 'Bento' take-away niet meer aanbieden. Dank aan iedereen voor het enthousiasme de afgelopen maanden & de steun die we daarmee hebben mogen ontvangen!

Vanaf donderdag 10 juni 2021 zullen wij onze deuren weer openen voor diner! Reserveer gemakkelijk je tafel online!

We kijken er naar uit jullie weer te mogen ontvangen in onze Izakaya! Jeroen & Paulien

“Een toegankelijk kwalitatief goede Izakaya waar beleving, gevoel en smaak centraal staan.”

Jeroen & Paulien

Jeroen, Chef-kok
Paulien, Manager

Behaalde successen

Chef-kok Jeroen Bruinsma is reeds 20 jaar werkzaam in de keukens van diverse horecabedrijven, waarvan de laatste 15 jaar in het topsegment. Jeroen is opgeleid door Robert Kranenborg (Michelin sterrenchef).

Reeds 5 jaar op rij heeft Michelin BLOOM kitchen bar opgenomen in het bekende rode boekje met een kwaliteitsvolle keuken. 'In dit monumentaal pand speelt men open kaart: achter de marmeren bar ziet u de ervaren chef aan het werk in zijn open kitchen. Hij werkt met eerlijke producten die hij liefst in de regio haalt, brengt ze met moderne bereidingen op smaak en verzamelt ze in een aantrekkelijk keuzemenu'. In 2021 wederom goed voor 2 bestekjes.

Ook heeft Tripadvisor BLOOM kitchen bar het 'Certificate of Excellence' toegekend in zowel 2017, 2018 en 2019.

 

“Wij hopen je snel te zien in onze Izakaya!”